Πρωτοπορούμε στα φίλτρα νερού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για… πραγματικά καθαρό & υγιεινό νερό!

Αγαπητοί Φίλοι – Συνεργάτες,

Ξεκίνησα το 1978 να κάνω τα πρώτα μου βήματα, με μοναδικό προϊόν ένα φίλτρο βρύσης για το νερό που πίνουμε. Μοναδικός μου στόχος ήταν να δώσω στον κόσμο ένα πρωτοποριακό προϊόν, που θα έλυνε ένα πρόβλημα που ολοένα μεγάλωνε. Άριστη ποιότητα, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και προσιτή τιμή ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του φίλτρου.

Κατά το πέρασμα των χρόνων υπήρχαν πολλές αναποδιές, που με έκαναν πιο δυνατό και πιο αποφασιστικό. Στόχος, όμως, ήταν και παρέμενε πάντοτε ένας: ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

katsaros

Από το 1988 συνοδοιπόρο σε αυτήν την προσπάθεια έχω την Μαρία Στεργιανούδη, σύζυγο και συνεργάτιδα, αλλά κυρίως στήριγμά μου τεράστιο όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσία της ήταν πολύτιμη και καθοριστική. Έτσι, με αγωνία και αγάπη βλέπαμε μέρα με τη μέρα την εταιρεία να μεγαλώνει, πάντα όμως σε οικογενειακά πλαίσια.

Η εταιρεία από τότε αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, αλλά και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης πολλούς οίκους, όπως WATERPIK, INSTAPURE, ATLAS FILTRI, WATERFLEX, HYUNDAI κ.λπ.

Η γκάμα των προϊόντων μας συνεχώς μεγαλώνει, καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα αναγκών που αφορούν σε φίλτρα νερού, υδραυλικά – είδη υγιεινής και όχι μόνο!

Τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα είναι στελεχωμένα με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Δείτε τις εγκαταστάσεις & τα προϊόντα μας

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία, αλλά και τις αρχές μας, ώστε να διατηρήσουμε τη σχέση που χτίσαμε ως σήμερα.

Φιλικά,
Κώστας Κατσαρός – Μαρία Στεργιανούδη

katsaros